Made in Tampa Bay Expo


Seminar Schedule

Room #1 Theme: “Finding The Right Talent & Access to Cash to Grow Your Business”

Room #1 | Session #1 – 50 minutes
• 3:30PM to 4:20PM – Find Out How You Can Improve Your Company’s Pipeline for a Talented Manufacturing Workforce!
o Manufacturing Alliance of Hillsborough County = 20 minutes  Ken Jones
o AmSkills – 20 minutes
 Chris Halter & Trever Charlton
o Q&A = 10 minutes

Room #1 | Session #2 – 45 minutes
• 4:30PM to 5:15PM – Improve Your Bottom Line by Uncovering Specialized Tax Incentives for Manufacturers!
o Scott Schoettlin, Managing Director of the Omni Tampa Bay area office
 30 minutes + 15 minutes Q&A

Room # 1 | Session #3 - 45 minutes
• 5:30 PM to 6:15PM – Find Money to Help Grow Your Company! (working title)
o Brian Cuttic, Sr. Director of Corporate Banking
 20 minutes + 20 minutes Q&A

Room #2 Theme: “Extend Your Reach while Decreasing Your Carbon Footprint”

Room #2 | Session #1 | 30 minutes
• 4:00PM to 4:30PM - Grow Your Customer Base by Reaching New Markets – Exporting 101
o Michael Tatarascu, C.H. Robinson
 20 minutes + 10 minutes Q&A
Room #2 | Session #2 | 30 minutes
• 4:45PM to 5:15PM – “Reduce Your Carbon Footprint While Improving Visibility through LED Lighting”
o Donald C. Herrmann, LEED Consultant for Znergy, Inc.
 20 minutes + 10 minutes Q&A
Room #2 | Session #3 | 30 minutes
• 5:30PM to 6:00PM – “Step into the Future with Solar Power”
o Jodie, Solar Energy Management (SEM Power)
Powered by Wild Apricot Membership Software